ALLES VOOR DE VLOER

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) levert  met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie.

Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie Uzin Utz Group uit Duitsland. Net als Uzin Utz Nederland een familiebedrijf, gekenmerkt door "Grundlichkeit" en een warme, persoonijke bedrijfscultuur.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dit is allereerst terug te vinden in ons productassortiment en verpakkingen. Daarnaast hebben wij bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste UZIN producten die u wellicht gebruikt of voorschrijft,  geproduceerd in de "groenste" fabriek van Nederland.