Dubbele garantie op emissie-arme producten

Met het Garant-Systeem van Uzin Utz Nederland kunt u uw opdrachtgever minimaal 5 jaar zekerheid bieden. Als u voor een emissiearme oplossing kiest, dan krijgt u daar 5 jaar garantie bovenop. Dus 10 jaar zekerheid. Wij sluiten met u een overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar u en naar uw opdrachtgever.

Wij staan achter onze producten en adviezen

U krijgt van ons altijd het beste advies voor het gebruik van UZIN-producten op uw project. Ons advies is helder en duidelijk en is gebaseerd op een uitgebreide inventarisatie van het project. En.. onze producten zijn getest in combinatie met alle soorten vloerbedekking. Onze ervaren Technisch Commericeel Adviseurs beschikken over knowhow van de gehele vloerenbranche. En, voor de meeste technische vraagstukken hebben wij al eens een oplossing bedacht. Deze ervaring nemen wij mee in ons advies voor uw project.

Mochten wij toch aansprakelijk zijn voor een fout in ons product of advies, dan vergoeden wij u binnen de voorwaarden van het Garant-Systeem of de Excedent-Garantie, simpelweg de schade.